Kedves Szülők!

A koronavírus járvány miatt szeretnénk a lehető legkisebbre csökkenteni a személyes érintkezések számát, így a gyermekek státuszvizsgálatához szükséges szülői kérdőívet itt el tudják érni. A védőnőjük minden esetben keresni fogja önöket az aktuális státuszvizsgálat esedékességekor. Dönthet úgy, hogy a letöltött és kitöltött szülői kérdőívet a védőnőnek emailben elküldi, de dönthet úgy is, hogy telefonon keresztül átbeszélik. A státuszvizsgálati kérdőívek itt letölthetők:

1 hónapos    2 hónapos    3 hónapos     4 hónapos    6 hónapos    9 hónapos    1 éves

15 hónapos    18 hónapos    2 éves    2,5 éves    3 éves    4 éves    5 éves    6 éves    7 éves

Kedves Várandósok!

A lakóhely szerint illetékes területi védőnő  kiállítja és kiadja a várandós gondozási könyvet. Hogy a személyes találkozás minél rövidebb ideig tartson, kérjük előre töltsék ki az adatfelvételi lapot és küldjék el emailben védőnőjüknek (segítségképpen használják a védőnő keresőt).

Várandós felvételi adatlap letöltése

Adatközlő beköltöző családok számára

A család beköltözését követően a családtagok adatai rögzítésre kerülnek a védőnői elektronikus rendszerben. Ezen munka megkönnyítése, gyorsítása és /a jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel / a személyes kapcsolatok minimalizálása érdekében, kérem a következő adatlap elektronikus kitöltését és visszaküldését. 

Adatközlő adatlap letöltése